Top 10 sfaturi pentru investitorii de cryptocurrency in devenire

Din decembrie 2017, am văzut un aflux masiv de investitori noi în spațiul cryptocurrency, iar fluxul banilor lor a dus la un boom masiv pentru altcoins. Mai jos aveti 10 puncte de consiliere simple care vor ajuta investitorii noi în spațiul cryptocurrency și vă ajuta sa deveniti un investitor inteligent:

1. Investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți

Nu aveți mai mult de 1-5% din întregul portofoliu de investiții în cryptocurrency și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți. Odată ce vă dublați profitul, scoateți principalul, astfel încât să jucați doar cu profituri.

2. Învață să recunoști FOMO când te lovește

FOMO este „teama de a pierde” și este una dintre principalele forțe motrice ale pieței chiar acum. Aceasta duce la investiții emoționale, așa că dacă vă simțiți vreodată această manie pentru a intra într-o creștere rapidă, deoarece nu doriți să pierdeți pe o nouă dezvoltare care o provoacă, opriți-vă, mergeți la punctul # 3 de mai jos și încercați să să fie analitică în decizia dvs. de investiție.

3. Efectuați cercetările atunci când investiți într-o ICO

Nu pot să subliniez acest lucru suficient, cumpărați un bun cu banii câștigați din greu și ar trebui să aibă ceva util. Începeți prin a citi whitepaper care se află pe site-ul principal al monedei. Puteți evita o mulțime de escrocheri prin evaluarea critică a întrebării: „De ce există această monedă?” Este pur și simplu încercarea de a aplica un bloc de blockchain pentru ceva care nu are nevoie de el sau există o ineficiență / problemă tranzacțională pe care proprietățile unice din blockchain poate rezolva?

Care este echipa Dev? 

Care este istoricul lor?

Cum sunt finanțate, organizate?
Cine este concurența lor și cât de mare este piața pe care o vizează?

Care este foaia de parcurs pe care au creat-o?
Cum vor atrage piața țintă, cum este marketingul lor?
Cum își obține valoarea monedei?

Există un fel de structură a dividendelor, un plan de partajare a profitului sau este un stoc de valoare în cadrul unei economii digitale?

Câte monede vor fi eliberate?

4. Căutați semne de avertizare și recunoașteți că majoritatea altcoinelor au o valoare actuală netă de zero.

Uită-te la fiecare nouă monedă pe care o evaluezi cu un ochi super sceptic, pentru că acum există prea multă hype pentru monedele care nu au nici un caz de folosință și sunt doar obține bogății rapide rapide de către fondatori.

Unele semne de avertizare sunt:

Porțiuni masive ale plutei sunt atribuite fondatorilor monedei.
Fondatorii monedei au echipe anonime sau membri care au o istorie plină de schițe.
Cazul de utilizare nu necesită sau beneficiază de un blocaj.
Imagini albe vagi și site-uri web pline cu tehnobabble care sună impresionant pentru oamenii care nu cunosc tehnologie.
5. Înțelegeți că mulți oameni pierd bani

Nu fi un fraier să te îmbraci rapid. Există o iluzie chiar acum că a face bani de tranzacționare criptocurrencies este un mod solid de a face o mulțime de bani. Nu uitați că cei care pierd bani păstrează liniște în legătură cu aceasta și nu își fac reclamați eșecul.

6. Nu urmăriți o pompă și o groapă de gunoi

Nu cumpărați niciodată o monedă bazată numai pe o creștere rapidă. Ar putea fi o „pompă și dump” – o înșelătorie de tranzacționare în care oamenii se organizează pentru a coordona achiziția la scară largă a unui activ, apoi așteptați ca alții să intre într-o anumită întârziere și să crească în continuare prețul înainte de a coordona descărcarea poziției, se atinge ținta de preț. În general, este mai bine să căutați monede care au o valoare de investiție pe termen lung (a se vedea punctele 3 și 4 de mai sus).

7. Faceți decizii de tranzacționare pe termen scurt pe bază de știri, precum și analize tehnice

Dacă tranzacționați pe termen scurt, faceți-o atunci când aveți o mare certitudine că o anumită știre va duce la o creștere. Citiți în forumuri și în comunități despre evenimente cum ar fi lansările de rubrici de pe foaia de parcurs viitoare, anunțurile de difuzare a furcilor, adăugările de schimburi și parteneriatele. Combinați aceste informații cu indicatorii pentru a vedea dacă intrați într-un punct de intrare rezonabil. Indicatorii buni sunt MACD (divergența de convergență medie în mișcare), RSI (indicele de rezistență relativă), adâncimea pieței și liniile de rezistență suport.

8. Diversificarea portofoliului

Există numeroase monede diferite pe care le puteți avea, dar încercați să vă diversificați prin păstrarea unor active de bază precum Bitcoin & Ethereum care sunt „mai sigure”, unele monede de finanțare precum Ripple sau Stellar, unele monede de tip tech precum IOTA, monede de confidențialitate precum ZCash Monero etc. Diversificarea vă reduce riscul de dispariție a portofoliului în cazul depozitelor de active alese, precum și sporirea șanselor dvs. de aterizare pe acea monedă specială care va crește în mod semnificativ valoarea.

9. Acceptați că este bine să pierdeți o mulțime de investiții minunate

Luând-ți timp pentru a-ți lua deciziile, te concentrezi pe fundamentele și nu pe mișcările pe termen scurt.

10. Utilizați platforme reglementate pentru tranzacționarea pe termen scurt

Există platforme ușor de folosit, cum ar fi eToro, unde puteți să tranzacționați o varietate de criptocuritate și să vă depozitați utilizând cardul de credit sau Paypal. Acestea sunt sigure și reglementate și oferă chiar și conturi de instruire în care nu trebuie să riscați niciunul din banii proprii pentru a învăța funiile

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.