Minare Browser – Cum se blocheaza pe windows

Tot mai multe site-uri folosesc minare in browser pentru asi ridica veniturile. Pentru acest topic cativa useri de aici ma vor injura tare dar nu am ce face, trebuie sa postez acest tutorial.

Pe internet circula multe variante si la fiecare trebuie sa instalezi un program sau extensie pentru browser, la care nu sunt un mare fan.

 

Daca vizionezi filme online, accesezi site-uri de torente de pe calculator sau laptop, recomand sa urmati tutorialul de mai jos, daca nu doresti sa se strice.

Cum blochezi minarea pe browser in windows.

 

1. navigati in folderul C:\Windows\System32\drivers\etc\
2. deschideti fisierul hosts in editorul vostru preferat
3. daca nu va permite editatea, click dreapta pe fisier>proprietati si debifati optiunea Doar Citire. Nu uitati dupa ce ce ati terminat sa o bifati la loc.
4. descarcati fisierul de mai jos si il rescrieti cu cel din calculatorul vostru. Acesta contine peste 16000 link blocate pentru protectia ta. Recomand sa vizitati periodic acest articol a descarca fisierul actualizat cu link-urile care prezinta un pericol de securitate pentru tine si calculatorul tau.

 

hosts-update-10-12-17

5. acum cand veti incerca sa accesati un url din lista o sa va dea eroare.

In acest fel blocati direct site-urile care mineaza in browser.
Daca aveti cunostinta de alte url, ma refer la surse, hostul mama la script si nu site-urile care folosesc acel script sa ma anuntati pentru a fi adaugat in lista.
Prin aceasta metoda orice site care incarca un script din lista de mai sus, va fi blocat, adica minarea, nu si accesul la site de filme.

 

Pentru cei mai putin informati, ce este minarea in browser?

 

Este un script care iti foloseste #cpu /gpu pentru a mina/face monezi virtuale, gen #BTC, #XMR si altele.
Cu cat stai mai mult pe un site care are un astfel de script cu atat le produci mai multi bani.
Unele site-uri ruleaza la resurse putine, dar sunt unele care abuzeaza si incearca sa iti faca overload la cpu care in final poate aduce pagube mari.

 

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.