5 reguli esențiale pentru a evita cryptocurrency scams

🚨5 reguli esențiale pentru a evita cryptocurrency scams

Lista pașilor de bază pe care trebuie să le faceți pentru a vă proteja banii câștigați de fraudele și atacurile hackerului.

1. Sa ai o parolă foarte puternică

Evident, nu-i așa? Totuși, este amuzant câte persoane sunt leneșe să urmeze această regulă. Știați că pentru mai puțin de 30 de dolari, există crackere de parole care pot incerca peste 300 de milioane de parole pe secundă? Fiți înțelepți și alegeți o combinație aleatoare de litere mici/mari, simboluri și numere. Creați parole diferite pentru toate site-urile și scrieți-le pe o hârtie pe care o păstrați în siguranță.

2. Verificați întotdeauna înainte de a efectua orice tranzacție

Milioane de fonduri au fost pierdute, deoarece adresele introduse au fost incorecte. Nu încercați niciodată să scrieți adrese individuale – să copiați mai ușor adresa sau să scanați codurile QR oricând este disponibilă.

3. Folosiți spațiul de depozitare la rece

Web-portofele și exchange ar trebui să fie utilizate numai pentru tranzacționare activă. Monedele pe care doriți să le păstrați pe termen lung trebuie păstrate pe portofelele hardware offline.

4. Verificați bine toate site-urile web pe care le vizitați

Este detectat un antivirus? Un site spoof Binance cu unele scrisori misspelt? Un site care pare prost? Cea mai bună cale este să accesați serviciile de criptare din bara de instrumente marcaj.
Puteți utiliza, de asemenea, o extensie ca MetaMask, care va detecta automat un MyEtherWallet fals.

 

5. Nu ai incredere in nimeni. Verifica orice pana esti sigur.

Există câteva servicii online create special pentru indexarea site-urilor și serviciilor frauduloase. Badbitcoin. org, de exemplu, oferă o listă completă de escrocherii care au fost confirmate sau raportate de utilizatori. Bot-ul @thatsascam pe Twitter detectează conturile de spam și vă anunță. Întotdeauna verificați proiectele noi cu unul dintre aceste servicii.

 

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

De unde cumperi bitcoin la pret bun si fara verificare

Vulnerabilitatea Monero amenință identitatea utilizatorilor

Bitcoin se prăbușește de două luni, după ce hackerii au furat 30% din monedele unui exchange din Coreea de Sud

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.