Rușii planifică să construiască cele mai mari ferme miniere din Europa

Autoritățile regionale de la Moscova și-au anunțat intențiile de a atrage companii miniere și investitori europeni. Energia electrică ieftină și infrastructura dezvoltată vor oferi stimulente și mai mult de 150 de exploatații miniere din zona metroului profită deja de acestea. O companie rusă intenționează să înființeze una dintre cele mai mari instalații miniere din Europa și oferă acum tokeni pentru finanțarea proiectului.

 

„Electricitatea este foarte ieftină aici. Minerii europeni de cryptocurrency sunt gata să se mute în #Rusia „, a spus un membru al parlamentului, vorbind săptămâna trecută cu jurnaliștii. „Infrastructura regională este bine dezvoltată. Minerii #cryptocurrency pot cumpăra fie energie electrică din rețeaua publică, fie își pot instala propriile generatoare de gaz-turbine „, a adăugat Igor Kohaniy, președintele Comisiei pentru Construcții și Energie din #Moscova.

 

„Companiile Crypto și comunitatea #Bitcoin au susținut inițiativa. Potrivit Asociației Cryptocurrency și #Blockchain din Rusia, capitala are cel mai mare potențial de atragere a „turiștilor miniere”, a raportat Bitsmedia. Concluzia a venit dintr-un studiu la nivel național care a evaluat ratele de electricitate, rezervele de putere, accesibilitatea logistică și infrastructura de telecomunicații în regiunile rusești. Regiunea Moscova Oblast (districtul adiacent) este plasat al doilea, urmat de Saint Petersburg.

O prăbuşire a criptomonedelor nici nu e greu de imaginat

„Investitorii nu vin cu mâinile goale. Ei construiesc ferme miniere, iar antreprenorii locali vor beneficia de asemenea. Costurile cu energia sunt mai mici aici – de ce să nu jucăm cartea atributului „, a declarat Vladimir Zhuk, șef adjunct al Comitetului pentru economie și investiții al orașului. El a declarat, de asemenea, că atragerea cripto-turiștilor este o politică inteligentă și a sugerat că autoritățile ar trebui să facă publicitate a ceea ce regiunea oferă. „Avem mineri ruși care operează aici și ei pot confirma – acesta este un loc bun pentru a conduce o afacere de genul acesta”, a adăugat Zhuk.

 

Cu toate acestea, nu toată lumea la putere împărtășește aceeași stare optimistă cu privire la cripto-turismul din Rusia. Autoritățile federale elaborează o lege care va impune cu siguranță restricții asupra fermelor miniere, plăților și vânzărilor token. Președintele Putin a stabilit un termen limită pentru ca ministerul finanțelor și banca centrală să își prezinte propunerea-cadru pentru noul regim de reglementare. Ar trebui finalizată până la sfârșitul acestei luni și pusă în aplicare până în vara anului viitor.

 

A face afaceri cu Bitcoin, iti trebuie o mulțime de optimism, dorință de a asuma riscuri și anumite abilități de supraviețuire. #Bitferry este o companie condusă de ruși cu ani de experiență în climatul de afaceri aspru, adesea înghețat, din mediul lor de afaceri. Au lansat primele lor operațiuni miniere în mai 2017, cu două ferme din zona Moscovei. Echipa sa de hardware-savvy a anunțat recent un plan de construire a uneia dintre cele mai mari platforme miniere din Europa. Aceștia afirmă că condițiile meteorologice severe ale Rusiei beneficiază efectiv de minerit, permițând soluții de răcire eficiente din punct de vedere energetic. Un preț mai mic de 5 cenți pe kWh de energie electrică ar trebui mentinut, pentru a menține costurile reduse.

 

Ideile mari și planurile ambițioase nu isi găsesc mereu un sprijin financiar substanțial. Dar Bitferry nu merge oricum după capitalul mare. Caracteristica deschide usa maximizarii profiturilor intr-un mod durabil, iar investitorii nu sunt legati de un singur proiect minier sau de o moneda.

 

Oferta de monede Bitferry a început cu pre-vânzare în noiembrie la prețuri reduse. Investitorii pot cumpăra tokenuri în continuare dacă doresc să facă parte din construirea „uneia dintre cele mai mari exploatații industriale de criptare a exploatărilor industriale”.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.