Nvidia CEO: Cryptocurrencies nu va disparea

Nvidia tocmai a înregistrat rezultate mai bune decât se așteptau, iar prețurile acțiunilor au depășit 240 de dolari. Goldman Sachs a prezis un trimestru de succes pentru Nvidia luna trecută. GPU-ul a fost forța pentru Nvidia în ultimul timp, din cauza popularității cardurilor lor în rândul minerilor.

Anul trecut, când a explodat piața cryptocurrency , a devenit extrem de profitabilă crearea sistemelor de minare  bazate pe GPU pentru monedele ca Ethereum și ZCash. Cu creșterea prețului pentru Ethereum și dificultate generală, rentabilitatea investiției este de obicei mai mică de șase luni. Există atât de multă cerere pentru unitățile de procesare grafică (GPU) încât, de obicei, se vinde doar clientilor premium.

Deși unitățile de procesare grafică au fost vândute ca niște prăjituri fierbinți, Nvidia nu a fost mulțumită ca produsele lor sunt folosite de mineri. Clienții lor de jocuri nu au reușit să obțină unitățile de procesare grafică, fie datorită prețului premium, fie datorită indisponibilității generale de luni de zile. Purtătorul de cuvânt al companiei Nvidia, Boris Böhles, a declarat anterior că jucătorii vor fi întotdeauna prioritatea lor și nu minerii.

Nvidia le-a cerut anterior comercianților cu amănuntul să controleze vânzările și să caute modalități de a reduce prețul pe piață. Dar un astfel de lucru nu se întâmplat încă, deoarece comercianții cu amănuntul nu vor renunta la  veniturile suplimentare.

Fondatorul și CEO-ul companiei Nvidia, Jensen Huang, a vorbit cu Barron  privind câștigurile salariale și, atunci când a fost întrebat despre cryptocurrency, a spus că a fost o parte reală a afacerii lor în ultimul trimestru, dar o parte foarte mică. El a subliniat cresterea chips-urilor puternice din Nvidia in centre de date, A.I. și autovehiculele iar  autovehicule par a fi factorul real în spatele creșterii lor.

Când a fost intrebat în continuare dacă a fost mulțumit de cererea de carduri Nvidia datorită mineriilor, el a răspuns: „Crypto este un lucru real – si nu dispare”. Compania se concentrează mai mult pe atragerea investitorului A.I. și A.R. cererile pentru unitățile lor de procesare grafică, deoarece acestea prezintă posibilitatea reală a cărților lor.

Când a fost întrebat despre opiniile sale despre cryptocurrency, el a spus:

„În acest an, lumea începe să se conformeze existenței criptografiei. Cred că este evident utilitate reală. Este un fenomen real, așa că toată lumea se apropie de ea. Nu sunt împotriva conceptului de monedă virtuală – este la fel de real ca bunurile virtuale și jocurile video. Și, după cum știți, zeci de milioane de bunuri virtuale sunt create și împărtășite și vândute în realitate virtuală, iar oamenii investesc mii de ore pentru a crea nave spațiale în spațiu care se luptă unul cu celălalt. Deci, conceptul de bunuri virtuale și lumi virtuale și valută virtuală toate merg împreună. „

Din interviu, nu este clar dacă compania va face ceva despre cererea pentru GPU-urile lor de pe piață. Consumatorii medii de jocuri nu sunt fericiți, deoarece cardurile nu sunt niciodată în stoc, iar atunci când sunt, există o primă semnificativă pe aceasta. Minerii caută mereu cele mai recente cărți pentru a face profituri. Anul trecut, Ethereum Miners a închiriat Boeing 747 pentru a trimite cardurile Nvidia și AMD, astfel încât acestea să poată fi conectate în rețeaua lor cât mai repede posibil.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.