Noul mall Baia Mare Value Centre

A mai rămas puțin până când Baia Mare Value Centre își va întâmpina vizitatorii cu peste 22.000 mp oferte atractive.

Proiectul aduce un mix variat de branduri naționale și internaționale, de la cei de fashion și articole sportive, la farmacie, curățătorie, pet store, telefonie mobilă sau electronice și electrocasnice.

Cei mici vor putea petrece timpul liber în locul de joacă pentru copii iar iubitorii de animale vor găsi o gama variată de produse la cel mai noi magazine de tip pet-shop.

Baia Mare Value Centre este amplasat pe Bulevardul București nr.53, cu acces facil atât dinspre centru cât și de la Drumul European E58.

 

Asta si in contextul marii deschideri, care va avea loc in 6 decembrie, potrivit informatiilor de pe panourile publicitare montate in municipiu.

 

Tot de pe aceste panouri mai aflam ca printre brandurile care vor exista in Baia Mare Value Centre se numara Carrefour, Deichmann, Dabo Doner, CCC, ZOO Center, Altex, Takko, Hervis, Pepco, Ilex, Vodafone, Animax, Totalwash, Christian Tour.

 

Prime Kapital va dezvolta în România mai multe centre comerciale în Iași, Pitești, Târgoviște,  Balotești, Ploiești, Roman și Focșani.

Prime Kapital este o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI și Mihai Vasilescu și se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Mall of Moldova Iași, cu o suprafață închiriabilă de 100.000 mp, va deveni un centru comercial supra regional și va avea ca ancoră principală cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune. Mall of Moldova va avea 200 de magazine, mai mult de 30 restaurante, cinematograf, un magazin de bricolaj și unul de mobilier.

Pitești Mall, cu o suprafață închiriabilă de 50.800 mp, va fi cel mai mare centru comercial din oraș, fiind situat pe un teren din imediata apropiere a gării. Ancorele Pitești Mall vor fi un hipermarket Carrefour și un cinematograf Cinema City.

 

Târgoviște Mall, primul mall din oraș, cu o suprafață închiriabilă de 31.200 mp, va fi situat pe terenul fostei unități militare din Bd. Regele Carol I, nr. 51. Pentru utilizarea terenului, Prime Kapital va plăti 477.866 lei / an către Consiliul Județean Dâmbovița. Târgoviște Mall va avea ca ancore principale un hipermarket Carrefour și un cinematograf Cinema City.

 

Ploiești Retail Centre va fi o galerie comercială cu o suprafață de 25.000 mp, situată în imediata apropiere a Gării de Sud, lângă hipermarketul Kaufland. Ploiești Retail Centre se va construi pe locul fostei Upetrom și va include unități ale retailerilor: CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt. Mai mult, în aceași zonă se va construi și un supermarket Lidl, iar inaugurarea centrului comercial este programată pentru trimestrul al treilea 2019.

 

Baia Mare Value Centre, cu o suprafață de 22.500 mp, va avea ca ancoră un hipermarket Carrefour și unități Altex, TXM, Noriel, DM Drogeriemarkt, Takko, Sportisimo, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann și Jysk. Baia Mare Value Centre se va deschide până la sfârșitul acestui an.

 

Roman Value Centre, cu o suprafață de 12.850 mp, va fi primul parc comercial din oraș. Roman Value Centre va avea ca ancoră principală un hipermarket Carrefour și unități Altex, Deichmann, TXM, Noriel, Pepco, CCC, New Yorker, Sportisimo. Parcul comercial se va deschide până la sfârșitul anului.

 

Focșani Value Centre va avea o suprafață de 6.400 mp și se va construi lângă hipermarketul Kaufland, Bd. Brăilei. Focșani Value Centre va aduce unități TXM, CCC, Deichmann, Noriel, Takko, Sportisimo, New Yorker, Altex și se va deschide până la sfârșitul primului trimestru din 2018.

 

Slobozia Value Centre va avea o suprafață de 10.400 mp și se va construi lângă hipermarketul Kaufland. Slobozia Value Centre va aduce unități TXM, DM Drogeriemarkt, CCC, Noriel, Sportisimo, New Yorker, LC Waikiki, Animax și se va deschide până la sfârșitul ultimului trimestru din 2018.

 

Parcul comercial Balotești DN1, a cărui inaugurare este planificată până la sfârșitul anului, va avea o suprafață de 46.400 mp și va fi situat lângă Hornbach. Construcția acestuia se va face pe o suprafață de circa 8 ha, va include un hipermarket Carrefour, un supermarket Lidl și unități LC Waikiki, H&M, Jysk, Animax, CCC, New Yorker, Pepco, C&A, Deichmann, Noriel și Altex.

 

Pe pagina de facebook Value Centre se gaseste chiar un concurs unde se pot castiga  vouchere in valoare de 2000 Ron , 1000 Ron sau 500 Ron.

Conform unor surse din staful Value Centre Baia Mare, vor accepta si plati in monezi virtuale precum Bitcoin sau Monero (XMR).

Top 5 Cryptocurrencies care ti-ai fi dorit sa le detii de la inceput

Rușii planifică să construiască cele mai mari ferme miniere din Europa

Cum poti să investesti în Bitcoin Fără a cumpăra efectiv Bitcoin

O prăbuşire a criptomonedelor nici nu e greu de imaginat

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.