Marile Banci investesc foarte mult în Blockchain și Crypto: investiții de peste 364 miliarde de dolari

Steve Chiavarone, manager de portofoliu la compania americană de investiții Federated Investors, care supraveghează 364 miliarde de dolari în activitățile clienților, a declarat că tehnologia blocurilor va conduce cea de-a patra revoluție industrială, echitând poziția multor investitori și politicieni la scară largă, Park Won-curând.

 

„Când te gândești la asta din perspectiva unei întreprinderi, are capacitatea de a înlocui reconcilierea, care este costisitoare și necesită birou, timp și documente, cu o verificare instantanee. Ce înseamnă aceasta, companiile pot avea lanțuri de aprovizionare mai eficiente. Ei își pot reduce costurile pentru birou și mediu, ceea ce va permite întreprinderilor să circule mai eficient și va permite reducerea costurilor și reducerea economiilor. Credem că blocul va fi una dintre cele cinci tehnologii cheie, împreună cu automatizarea, robotica, AI și Internetul Lucrurilor „, a declarat Chiavarone într-un interviu acordat CNBC.

Marile Banci investesc în Crypto

Băncile importante, cum ar fi JPMorgan, Goldman Sachs și Bank of America, colaborează cu conglomerate și întreprinderi la scară largă pentru a oferi servicii bancare, împrumuturi și soluții de afaceri. În afară de aceasta, întreprinderile colaborează cu furnizorii de servicii terțe și cheltuiesc anual milioane de dolari pentru audituri, reconciliere și costuri manuale de muncă pentru a-și susține lanțurile de aprovizionare și operațiunile minore.

 

Chiavarone a afirmat că multe bănci importante au început să investească puternic în sectorul de blocuri și criptarea bancnotelor pentru a facilita cererea din ce în ce mai mare din partea băncilor pentru criptarea bancnotelor și tehnologia blocurilor. Inițial, bitcoin-ul a fost singura modalitate de a accesa tehnologia blocurilor. Recent, Chiavarone a declarat că băncile au început să exploreze o gamă largă de rețele și tehnologii de tip blockchain.

 

„Mulți investitori au intrat mai întâi în bitcoin, deoarece acesta a fost primul mod de a accesa blocul de blocuri. Băncile mari investesc foarte mult în acest domeniu. Bank of America sa lăudat la Davos că investesc cel mai mult „, a adăugat el.

Înființările de blocuri precum Bluzelle au construit deja rețele de blocuri de încredere pentru conglomerate de mari dimensiuni, cum ar fi HSBC, KPMG, Microsoft și MUFG, care au continuat să exploateze rețele blocchain precum Ethereum și Ripple prin mai multe consorții de blocuri.

Chiavarone a subliniat că, în cazul în care startupurile și rețelele de blocuri pot reuși să înlocuiască birourile din spate, munca extinse și să elimine costurile implicate în exploatarea lanțurilor de aprovizionare, tehnologia blocurilor ar putea conduce următoarea revoluție industrială.

„Orice companie care administrează lanțuri de aprovizionare poate beneficia de tehnologia de tip blockchain și este vorba despre câteva nume de tehnologie care stau la baza acestui tip de tehnologie. Fie că este vorba de Nvidia sau Intel, sau de orice tip de companie care se află în jurul puterii de procesare care permite verificarea blocherilor sau beneficiarii acesteia [sunt investiții bune] „, a declarat Chiavarone, observând că doar investițiile în companii care pot beneficia de tehnologia blockchain este un smart strategia de investiții.

 

Cryptocurrency Startups

Unele dintre cele mai mari companii de investiții din lume, cum ar fi Federated Investors, explorează stocurile de conglomerate precum Intel și Nvidia, care ar putea beneficia doar de tehnologia blocchain. Singurii beneficiari ai creșterii sectorului de blocuri, inclusiv a companiilor de criptare, blocuri de pornire și rețele de blocuri, vor avea probabil o creștere exponențială a valorii, deoarece băncile precum Bank of America continuă să conducă investiții în spațiu.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.