Dentacoin crează o comunitate globală de Blockchain pentru îngrijirea stomatologică

Dentacoin, o fundație cu sediul în Netherlands, dezvoltă soluții DLT pentru industria dentară, cu scopul de a forma o comunitate globală de furnizori de servicii și de pacienți care lucrează împreună pentru a îmbunătăți calitatea îngrijirii dentare și a face mai mult accesibil la nivel mondial.

Dentacoin și-a prezentat tokenul ERC20, „DCN„, construit pe blocul Ethereum, utilizat ca sistem de recompensare pentru furnizorii de servicii și pacienți pentru a contribui la misiunea fundației. De exemplu, dentiștii sunt recompensați pentru reputația lor în rețeaua Dentacoin și pacienții sunt recompensați pentru feedback și recenzii care ajută alți pacienți să aleagă un furnizor de servicii.

„Dentacoin alege să recompenseze pe cei care contribuie la revizuirile de încredere, la înregistrările din practica dentară și la conținutul valoros al feedback-ului pentru industrie”, notează hârtia albă Dentacoin (care este încă în curs de dezvoltare). „Răsplata este direct legată de nivelul de participare”.

Pe lângă câștigarea DCN, participanții vor putea, de asemenea, să comercializeze DCN sau să cumpere DCN direct de la Dentacoin. Fundația are speranțe mari pentru token, pe care se așteaptă să o aprecieze și să devină populară ca monedă globală.

Deși Dentacoin a fost acoperit în cea mai mare parte de presă în legătură cu oferta inițială de monede (ICO), fundația pare mai solidă decât multe dintre proiectele care au apărut în timpul reculegerii recente a ICO. În iulie 2017, Dentacoin a cumpărat o clinică stomatologică existentă la Londra, Dentaprime International, pentru 90 de milioane de dolari (plătită în DCN).

Furnizorii de servicii care participă (dentiști, clinici și furnizori) și pacienții pot folosi token DCN ca monedă internă a rețelei Dentacoin. Pacienții pot folosi DCN să plătească pentru produsele dentare și tratamentul pe bază de abonament, iar medicii stomatologi pot folosi DCN pentru a plăti pentru materiale dentare, materiale și echipamente. Ecosistemul Dentacoin include, de asemenea, o bază de date descentralizată a dosarelor medicale, controlată de acces de către pacienți individuali. Și un produs de asigurări dentare este în curs de dezvoltare.

„În prezent există șaptesprezece practici dentare în întreaga lume, care au implementat instrumentele Dentacoin în fluxul lor de lucru și acceptă DCN ca mijloc de plată”, potrivit unui post din februarie pe blogul lui Dentacoin. „Primele trei instrumente ale lui Dentacoin au fost lansate conform planului: Dentacoin Trust Review – prima platformă bazată pe blocuri pentru feedback-ul stimulativ detaliat; Platforma DentaVox Research, care colectează date valoroase privind cercetarea pieței pe temele dentare; și DentaCare Mobile App, ajutând utilizatorii să stabilească obiceiuri de sănătate dentară sănătoase. „

Pacientul poate câștiga jetoane Dentacoin pentru pașii proactivi pe care îi iau pentru a-și îmbunătăți sănătatea dentară „, a remarcat Forbes. Rezultatul este ca ambii pacienti si medicul dentist sunt stimulati pentru a imbunatati ingrijirile pe termen lung.

Philipp Grenzebach, co-fondator al Dentacoin, a elaborat filosofia și operațiunile fundației într-un interviu acordat Forbes. El a subliniat că, prin tehnologia blocchain, poate fi stabilit un sistem mai bun pentru operațiunile de asistență medicală.

Tehnologia Blockchain oferă cel mai înalt nivel de eficiență. … De asemenea, este cel mai eficient mod de a automatiza securitatea datelor „, a spus Grenzebach. „Folosirea tehnologiei blocurilor ne-a făcut independenți față de bănci. Prin urmare, nu numai că reducem cheltuielile, dar și accelerăm toate tranzacțiile noastre. Un avantaj suplimentar este faptul că suntem capabili să ajungem la sute de mii de oameni din lume care nu au acces la un cont bancar, dar totuși (desigur) ar trebui să poată beneficia de îngrijire dentară „.

Grenzebach a susținut, de asemenea, beneficiile blockchain-ului Ethereum, o soluție go-to pentru multe întreprinderi care doresc să profite de avantajele cărților distribuite.

„De asemenea, credem că proiectul Ethereum va evolua în timp”, a spus Grenzebach. „Scarificarea și demonstrarea mizelor, de exemplu, vor conduce la timpii de tranzacție mult mai rapizi pe care utilizatorii DCN vor accesa imediat după ce proiectul nostru va fi scalat”.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.