Cryptocurrency Market scadere de 9 miliarde de dolari

Piața monezilor virtuale a scăzut cu 9 miliarde de dolari în ultimele 24 de ore după ce a demonstrat o creștere a valorii de 30 miliarde dolari în valoare de la 370 dolari la 400 miliarde USD.

Bitcoin se lupta la 8.500 $

Bitcoin a incercat sa depaseasca valoarea de 8.500 de dolari pe 14 mai, chiar si dupa ce a depasit suma de 8.700 de dolari pe 13 mai. Piata a inceput sa se redreseze pe masura ce pretul bitcoin a revenit la 8.500 de dolari, iar token ca ONT au inregistrat castiguri in 20-30 dar piața nu a reușit să susțină impulsul la 400 miliarde de dolari.

Într-un interviu acordat The Express, analistul și cercetătorul Cryptocurrency, Matthew Newton, a declarat că băncile importante au investit deja în Cryptocurrency precum Bitcoin și Ethereum, echivând o poziție similară cu Steve Chiavarone, manager de portofoliu la firma de investiții de 364 miliarde dolari Investitorii federali.

Pe termen scurt și mediu, Newton a subliniat că intrarea băncilor ar putea declanșa creșterea cererii instituționale de Cryptocurrency, permițând astfel revenirea pieței la nivelurile anterioare.

„În pofida unor poziții inițiale, realitatea este că majoritatea băncilor mari au investit deja sume importante în cercetare și dezvoltare în tehnologie de tip blockchain și criptocuritate. Investitorii instituționali vor avea nevoie de timp pentru a ajunge pe deplin – și faptul că Goldman nu va cumpăra sau vinde monede reale sugerează că există un scepticism – dar există o acceptare tot mai mare că aceste bunuri sunt aici pentru a rămâne „, a spus Newton.

Mulți comercianți cred că săptămâna blockchain din New York, marcată de începutul Consensului 2018, va ajuta la recuperarea prețului Bitcoin și revenirea pieței. Săptămâna trecută, piața nu a reușit să înregistreze nici o mișcare majoră în sens ascendent, iar dacă prețul de biți rămâne sub valoarea de 8.500 $, este probabil ca alte monede virtuale și jetoane majore să continue să scadă pe parcursul săptămânii.

Dar, dacă Bitcoin poate asigura nivelul de asistență de 8.800 dolari și va vedea o mișcare de 9.500 dolari până la sfârșitul săptămânii, piața criptocurrency ar putea experimenta o creștere a volumului și un influx de capital nou.

Deja, volumul pieței a crescut la aproximativ 21 miliarde de dolari, în creștere cu mai mult de 5 miliarde dolari începând cu 11 mai. În funcție de volum, prețul de biți ar putea să-și recâștige ritmul și să se îndrepte spre marca 8.800 dolari sau să testeze nivelul de rezistență de 8.000 dolari pe scurt -termen.

Jetoane

Câteva jetoane, cum ar fi Salt, Ontologie și Storm, au reușit să înregistreze câștiguri majore atât în ​​comparație cu dolarul american. Având în vedere că jetoanele se confruntă cu mișcări intensificate, atât pe partea superioară, cât și pe cea negativă, valoarea celor mai multe jetoane va depinde de tendința pe termen scurt a Bitcoin și Ethereum.

Cu indicele de dominare a bitcoinelor sub 37%, este evident că jetoanele și alte mici criptocuritate au început să depășească performanțele digitale majore. Pe măsură ce condițiile de piață se îmbunătățesc în zilele următoare, jetoanele cum ar fi Ontology, Storm și EOS care au volume puternice pe schimburi majore cum ar fi Binance, probabil că vor avea o performanță optimă împotriva lui Bitcoin.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.