Crypto Exchange OKex listeaza VIU pentru tranzacționare

Viuly  este o platformă de video share pe bază de blockchain care continuă prinda teren dupa listarea pe platforma de cripocurrency OKex.

Platforma de partajare video Viuly înregistrează progrese constante în misiunea sa de a perturba industria video de milioane de dolari, deoarece tot mai multe sisteme de exchange o listeaza pentru tranzactionare.

Tokenul VIU este disponibil pentru cumpărare sau vânzare pe bursa OKex. VIU este un token care ruleaza pe protocolul  EREC-20 bazat pe Ethereum este listat acum pe cel puțin trei sisteme de exchange majore,  precum Bit-Z și EtherDelta.

 

Tokenul VIU au fost distribuit complet gratuit, pentru utilizatorii Ethereum, care aveau cel puțin 0,01 ETH la timpul lansarii pe data de 5 noiembrie 2017. 458 milioane de token au fost trimise la aproximativ 1.000.000 de utilizatori Ethereum unici. Platforma Viuly care a fost conectata luna trecută la Ethereum Mainnet, acest lucru înseamnă, în esență, că aproape un milion de utilizatori pot acum depune și retrage token VIU direct între portofelele lor și platforma Viuly.

Peste 250.000 de utilizatori înregistrați interacționează acum în cadrul platformei Viuly, câștigând token VIU pentru vizionarea videoclipurilor sau utilizarea tokenului VIU pentru a achiziționa pachete de publicitate care sunt văzute de utilizatori în cadrul ecosistemului Viuly.

Daca vrei sa castigi Viuly gratis trebuie sa te inregistrezi aici.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.