Vedetele Mariah Carey, G-Eazy, Sia platiti in Monero de sarbatori

Monero anunță că 45 de muzicieni, plus alte cinci magazine online, vor accepta moneda #XMR în acest sezon de sărbători și vor oferi reduceri celor care plătesc în Monero.

Lista completă acoperă o gamă largă de artiști, de la Weezer la G-Eazy, de la Slayer la B-52, de la Dolly Parton la Morrissey.

Alți artiști de nume mari care accepta plata in Monero (XMR) Backstreet Boys, Kaskade, Lana Del Rey, Lumineers, Marilyn Manson, Motley Crue și Sia. O listă completă poate fi găsită aici.

Monero este în prezent cea de-a 9-a #criptocurrency, cu o capitalizare de piață de 3,5 miliarde de dolari; are un preț de 314 USD.

„Deoarece criptocurrency  devin tot mai popular, este important ca fanii mei să aibă de unde alege atunci când vine vorba de modul în care își cumpără melodiile și mărfurile”, a declarat G-Eazy într-o declarație. „Având în vedere că Monero este una dintre cele mai sigure și cele mai private criptocurrency, poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru fanii mei în acest sezon de sărbători – și la timp pentru noul meu album”.

Project Coral Reef a venit de la antreprenorul Naveen Jain, care a colaborat cu mulți artiști. „Una dintre marile provocări pe care le văd cu criptocurrency  este lipsa de acceptare”, a spus el într-un interviu acordat la San Francisco. „Există o comunitate #Monero cu adevărat semnificativă, care nu are prea are unde să-și cheltuie Monero. Acest proiect rezolvă această problemă.”

Organizatorii au declarat că proiectul Coral Reef a fost, de asemenea, un pariu pentru ca oamenii doresc să aibă mai multe tranzacții private în urma unor probleme de securitate la magazine precum Target, Home Depot și cu biroul de credit Equifax.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.