MoneroV – Un nou Fork din Monero

Proiectul MoneroV, viitorul Fork din Monero este un eveniment foarte anticipat. Cu atât de multă susținere și entuziasm, suntem dedicați realizării viziunii unei monede cu adevărat descentralizate, finite, care să servească comunitatea pentru anii următori.

Datorită creșterii cererii și creșterii așteptărilor utilizatorilor, la platformele de tranzacționare, am decis că data va fi amânată pentru blocul 1564965 ~ 30 aprilie pentru a facilita cererile de servicii ale terților și pentru a include următoarele motive:

Sistemele de Exchange au nevoie de mai mult timp pentru a pune în aplicare tehnologia MoneroV / XMV.

Actualizarea software-ului actual de la Monero, care va avea loc în luna martie, provoacă confuzie. Aceasta este o plângere comună pe care o auzim atât din comunitatea Monero, cât și din partea noastră.

Grupurile miniere solicită mai mult timp pentru implementarea programului MoneroV. Vrem să ajutăm aceste pool-uri să se pregătească pentru Fork, astfel încât MoneroV să fie mai stabil și robust.

Mulți utilizatori au dificultăți în a-și depozita XMR local utilizând portofelul GUI Monero datorită mărimii mari a blocurilor.

Amânarea datei Fork va ajuta mai mulți utilizatori să se pregătească și să poată revendica XMV-urile lor.
În general, ținând seama de aceste motive,  deși codul de bază al lui MoneroV este pe deplin funcțional, suntem convinși că ar fi mai bine să amânați data instantaneului.

Actualizări

– MoneroV are o protecție repetată. Aceasta înseamnă că tranzacțiile din blocul de blocuri Monero nu vor putea fi reluate pe blocul de la MoneroV.

– Codul de bare MoneroV este în prezent pe deplin funcțional și testat pe MacOS Sierra, Windows, pe 64 de biți și pe Linux, pe 64 de biți. In timpul suplimentar vom adăuga mai multe sisteme de operare.

– De asemenea, vom folosi timpul suplimentar pentru a testa câteva proceduri (inclusiv testarea intervalului de timp dintre data instantaneului și lansarea mainnet-ului și ridicarea semnăturii minime a inelului), ceea ce va ajuta la atenuarea unei probleme ridicate, reduceți setul eficient de confidențialitate al semnăturilor de apel – una dintre cele trei proprietăți private ale blocurilor de blocuri Monero & MoneroV. Acest lucru nu are nimic de-a face cu cheile private ale utilizatorului și siguranța acestora.

 

clarificări

– codul sursă al lui MoneroV, inclusiv portofelul GUI MoneroV, daemonul MoneroV și toate celelalte dependente de pe contul nostru Github, va fi publicat pe Github în mod public pentru ca comunitatea să auditeze înainte de a fi lansată în formă descărcabilă. Titularii XMR vor putea să-și extragă XMV-ul oricând în viitor folosind acreditările unui portofel Monero gol care a avut XMR în momentul capturării.

– Singurul motiv pentru care codul sursă la portofelul GUI de la MoneroV nu va fi publicat mai devreme (cu excepția serviciilor terță parte) este de a preveni încercările de phishing utilizând un portofoliu GUI Clone MoneroV GUI. Aceasta este o practică obișnuită similară evenimentelor anterioare notabile.

– Nu vă vom cere niciodată să vă înregistrați pe orice formular / site web care promite un „airdrop” al lui MoneroV. Singurele monede XMV care vor fi generate sunt imaginile copiate ale monedelor XMR portofelele în momentul deținerii instantaneului. Nu veți fi niciodată întrebat sau obligat să plătiți nimic în orice moment. Nu ar trebui să introduceți niciodată cheile dvs. private în niciun site web, în ​​software-ul cu sursă închisă, în formularul Google sau în orice altceva, cu excepția portofelului oficial MoneroV GUI oficial. Nu trimite niciodată fonduri în nici un fel nimănui.

MoneroV - Un nou Fork din Monero 2

Puteti citi whitepaper aici

https://cryptonote.org/whitepaper.pdf

Bitcointalk topic

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2947912.0

Reddit subdirector

https://www.reddit.com/r/MoneroV/

Site oficial

https://monerov.org/

 

Sumar:

Cine detine Monero / XMR cand se face Fork-ul in MoneroV /XMV, va primi de 10 ori numarul acestora. Daca aveti 1 XMR veti primi 10XMV.

Daca se ajunge la 50% din pretul Monero / XMR, atunci aveti in buzunar 900$ conform exemplului de mai sus.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.