Cele mai profitabile monezi virtuale

Care sunt cele mai profitabile monezi virtuale”, aceasta este intrebarea pe buzele tuturor care sunt interesati de monezi virtuale. Un raspuns 100% concret nu se poate da, indiferent cat de mare specialist esti in domeniu si cine promite sau iti garanteaza ceva in acest domeniu, atunci sunt sanse mari sa fie un scamer.

Trebuie inteles ca o moneda virtuala poate fi profitabila pentru mine, dar asta nu inseamna ca este profitabila si pentru tine.

 

Factori care influenta succesul si profiul la tranzactionarea unei monezi virtuale.

 

  1. informatiile care le detii despre monezi virtuale in general si moneda care esti interesat
  2. sumele care esti dispus sa le investesti in moneda sau monezile alese. Aici va dau un exemplu pentru a inteleg. Gigi investește 10 euro in Bitcoin (0,0006752) iar Mirela investește 100 euro (0,006752) in aceiasi moneda, iar pretul de cumparare este acelasi, 17300$. In 24 ore valoarea bitcoin urca cu 1500$, asa ca profitul lui Gigi este de 2.6 euro, iar Mirela va avea un profit de 26.9 euro.  Se intelege ca o suma mai mare investita, va aduce un profit mai mare, dar nu intotdeauna.
  3. unde faci tranzactionarea din bani reali in monezi virtuale. De evitat sunt sistemele de exchange care iti pot aduce o pierdere de pana la 60% din suma investita, asta pentru ca iti va vinde la pretul cel mai mare si nu la minimul oficial. In articolul De unde poti cumpara BitCoin Ieftin am explicat mai mult.

Mai jos aveti o lista de monezi virtuale care v-ar putea aduce profit repede si fara multa bataie de cap.

 

  1. bitcoin – cea mai cunoscuta moneda virtuala. Poti face profit doar din cumparare si vanzare, iar minarea iese din schema pentru ca este nevoie de investitie mare pentru a scoate profit.
  2. bitcoin cash – este o moneda noua care a aparut in august 2017. Puterea de minare este foarte mare si doar prin tranzactionare se poate face profit.
  3. Ethereum– este adoua moneda ca vechime, iar fluctuatiile de pret nu sunt asa mari, facand comparatie cu primele doua. La fel are o putere foarte mare de minare care ar putea aduce profit doar daca investiti sume mari. Pentru profit mai rapid, doar metoda cumpara si vinde.
  4. Monero – In doar 6 luni pretul a urcat de la 25$ la peste 400$ si se poate mina pentru a produce XMR pentru ca puterea de minare nu este asa mare in prezent. Cu doar 18Khps poti scoate 1XMR pe saptamana sau 120khps sa produci 1 xmr pe zi. Mai multe vedete internationale de marca au anuntat ca vor accepta plata in Monero pentru spectacolele de sarbatori, facand ca pretul sa explodeze.
  5. viuly – este o moneda foarte noua, doar cateva luni de la aparitie, dar are un mare potential si este pe baza de token, deci nu se poate mina, ci doar cumpara.  Exista si posibilitatea sa produci VIU gratis prin inregistrarea pe site lor, apoi urci clipuri, vizionezi clipurile altora, comentezi, recomanzi la alte persoane. Numai din recomandari primesti cate 50VIu pentru fiecare persoana, adica la valoarea de astazi ar inseamna 3.5$. Se poate jongla mult cu aceasta moneda pentru ca are fluctuatii mari si cererea de VIU este destul de mare. Cumperi la o valoare de 0.018$ si apoi in cateva zile vinzi la o valoare de 0.050$ per VIU.

Mai sunt si alte monezi virtuale in care puteti investi, lista completa o puteti gasi aici https://coinmarketcap.com/

Orice investitie in monezi virtuale trebuie gandita pe termen lung, cel putin asta recomand eu, insa dace aveti cunostintele necesare si va place riscul puteti merge pe sisteme de exchange / bursa unde puteti face profit mult mai rapid, dar trebuie inteles ca riscul de a pierde este foarte mare. Pe un sistem de gen acum cateva zile, un broker a pierdut peste 500.000$.

Daca ai tranzactionat si scos profit dintr-o moneda virtuala, te rog comenteaza mai jos sa incercam si noi sau pur si simplu ne poti spune experienta ta in acest domeniu.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.