Top 5 Cryptocurrencies care ti-ai fi dorit sa le detii de la inceput

Lumea cryptocurrencies se mișcă rapid. În ultimii 5 ani, Bitcoin a depășit toate celelalte investiții, inclusiv aur, piața de valori și chiar imobiliare.

În această perioadă, mii de noi cryptocurrencies au fost lansate pe piață. Cele mai multe dintre ele sunt doar monede copycat, sau nu au caracteristici incredibile care le fac merita o mențiune.

Dar o mână dintre aceste cryptocurrencies este cu adevărat excepțională. Acestea vor perturba industria lor, la fel ca în cazul sectorului financiar.

Următoarele 5 cryptocurrencies sunt cele pe care majoritatea analiștilor cred că le vor crește în valoare de 10x-100x în următorii 2 ani.

Deci, dacă ați renunțat la recenta cripto-nebunie, probabil că este timpul să vă reconsiderați. Nu veți vrea să pierdeți cryptocurrencies din această listă.

1. Bitcoin (BTC)

Fostul manager Michael Novogratz a declarat luni că Bitcoin se poate multiplica de mai mult de patru ori în aproximativ următoarele 13 luni.

„Bitcoin ar putea fi la 40.000 de dolari la sfârșitul anului 2018. S-ar putea foarte ușor”, a declarat Michael Novogratz, luni, pe „Fast Money” de la CNBC. „Ethereum, care cred că a atins doar 1000 $ sau se apropie, ar putea fi triplu acolo unde este și ea.”

Bitcoin se tranzacționeaza la 7300 de dolari, după ce a atins un record de peste 20.000 de dolari, potrivit CoinDesk.

Capitalizarea totală a tuturor monedelor digitale de pe CoinMarketCap a atins 704 miliarde de dolari. Novogratz a declarat că se așteaptă ca această sumă să crească de la aproximativ șase ori la 2 trilioane de dolari la sfârșitul anului viitor.

De unde cumperi bitcoin la pret bun si fara verificare

Aveți posibilitatea să investiți în Bitcoin folosind unul dintre mulții brokeri de investiții.

2. Ethereum (ETH)

Înainte de a înțelege Ethereum, prima data trebuie să înțelegeți Internetul.

Astăzi, datele noastre personale, parolele și informațiile financiare sunt în mare parte stocate pe computerele altor persoane – în cloud și servere deținute de companii precum Amazon, Facebook sau Google. Chiar și acest articol este stocat pe un server controlat de o companie care se obligă să furnizeze aceste date în cazul în care este solicitat.

Această configurație are o serie de avantaje, deoarece aceste companii implementează echipe de specialiști pentru a ajuta la stocarea și securizarea acestor date, precum și costurile legate de găzduire și de uptime.

Cumpara Ethereum – Cum – Unde – Securitate

Dar, cu această ușurință, există și vulnerabilitate. După cum am învățat, un hacker sau un guvern poate obține acces nedorit la fișierele dvs. fără știrea dvs., influențând sau atacând un serviciu terț – ceea ce înseamnă că pot fura, scurgeri sau modifica informații importante.

Brian Behlendorf, creatorul Apache Web Server, a mers atât de departe încât să eticheteze acest design centralizat „păcatul original” al internetului. Unii ca Behlendorf susțin că Internetul a fost întotdeauna menit să fie descentralizat, iar o mișcare împărțită a apărut în jurul valorii de folosirea de noi instrumente, inclusiv tehnologia blockchain, pentru a contribui la atingerea acestui obiectiv.

Ethereum este una dintre cele mai noi tehnologii pentru a se alătura acestei mișcări.

În timp ce bitcoin urmărește să perturbe PayPal și sistemul bancar online, eteréum are scopul de a folosi un block pentru a înlocui terții de internet – cei care stochează date, transferă ipoteci și urmăresc instrumentele financiare complexe.

3. Ripple (XRP)

Pe măsură ce investitorii își fac griji în legătură cu o corecție a criptocurrencyului, cu o pondere de treime în valoare după atingerea unor maxime record, susținătorii de monedă digitală tortură o altă „monedă”: Ripple sau XRP.

Echipa din spatele ei caută să convertească fonduri în orice monedă sau criptocurrency într-o altă formă de monedă în doar câteva secunde. Acest lucru va avea loc în principal prin intermediul instituțiilor, și nu prin intermediul tranzacțiilor cu amănuntul, cum ar fi PayPal. Ripple este în prezent cea de-a patra cea mai mare criptocurrency din lume în funcție de capitalul de piață, care acum se ridică la aproximativ 43 miliarde de dolari.

Prețul mărcii XRP a lui Ripple a depasit pragul si a ajuns la 1,37 $ pe 26 decembrie. La momentul scrierii, valoarea sa sa redus sub un dolar la $ 0,51. Dar traversarea liniei de dolar a fost semnificativă.

4. Monero (XMR)

Monero este o criptocurrency orientată spre intimitate, care a fost lansată în aprilie 2014. Dezvoltatorii implicați au introdus această criptocurrency inovatoare fără să-și dea deoparte XMR pentru ei înșiși și echipa care a stat la baza prin sistem de donații pentru o dezvoltarea ulterioară.

Monero utilizează semnale de apel și adrese stealth pentru a observa identitatea expeditorilor și a destinatarilor. Semnăturile de sunete combină sau „amestecă” cheile de cont ale unui utilizator cu cheile publice obținute de la blockchain al lui Monero pentru a crea un „inel” de semnatari posibili, adică observatorii din afara nu pot lega o semnătură unui anumit utilizator.

5. LiteCoin (LTC)

Litecoin se bazează pe același cod sursă în spatele bitcoin, cu unele diferențe notabile. Creat de inginerul Charlie Lee a fi argintul pentru aurul unui bitcoin, una dintre principalele diferente dintre cele două criptocuritate se găsește în vitezele lor de tranzacționare.

Deoarece generează blocuri de aproximativ patru ori mai rapid decât bitcoin, litecoin poate confirma legitimitatea tranzacțiilor mult mai repede, precum și procesează un număr mult mai mare în același interval de timp.

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

Portofel Bitcoin

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.