Miliardarul Mike Novogratz: „Aproape irresponsabil” de a nu investi în Bitcoin

Miliardarul Michael Novogratz, fondator și CEO al Galaxy Digital Capital Management, spune că fiecare investitor ar trebui să aibă 1% până la 2% din portofoliul său în criptocurrency. Pentru a nu face acest lucru, a declarat el pentru CNN, este „aproape iresponsabil”.

Miercuri, firma Novogratz și Bloomberg au lansat Indexul Crypto Bloomberg Galaxy, un indice care urmărește 10 criptocuritate, inclusiv Bitcoin și Ethereum.

Investiția în criptocurrency nu este importantă din perspectiva câștigurilor așteptate, a spus Novogratz, dar pentru că, în doi sau patru ani, tehnologia blocurilor, care permite companiilor să înregistreze și să înregistreze tranzacții instantanee, va fi o provocare în orice verticalizare.

În timp ce versiunea descentralizată a lui Uber nu este Uber, va fi o provocare și constituie o „propunere de valoare reală”, a spus el.

Novogratz, fost manager de fonduri de hedging la Fortress Investment Group și partenerul Goldman Sachs, a declarat că a investit 10% din valoarea sa netă în criptocuritate.

Principalele instituții financiare, în același timp, găsesc modalități prin care investitorii tradiționali pot beneficia de avantajele băncii. Nasdaq, în luna aprilie, a semnat un acord cu Gemini Trust, un schimb de informații despre criptocuritate.

Unul necunoscut, totuși, este modul în care guvernele vor reglementa criptocurrency.

Novogratz a prezis că Bursa de Valori din New York va fi activă în tranzacționarea cu criptograme în mai puțin de șase luni.

Nu toți cei de pe Wall Street sunt de acord cu Novogratz. Warren Buffett, o pictogramă de investiții, a fost deținătoare pe bursă, având cel mai recent numit bitcoin „probabil otrava de șobolani pătrat” la întâlnirea anuală a acționarilor Berkshire Hathaway, care a avut loc sâmbătă.

Novogratz a spus că diferența de opinie este legată de vârstă, iar jucătorii mai în vârstă sunt mult mai sceptici în ceea ce privește criptocurrencyul.

Galaxy Digital merge înainte

Galaxy Digital, în același timp, a anunțat planurile de a achiziționa primul coin de start Canadian și apoi să se îmbine cu Bradmer Pharmaceuticals – care este listată public pe TSX Venture Exchange (TSX-V) din Toronto – printr-o preluare inversă.

În urma fuziunii, Bradmer va fi redenumit la Galaxy Digital, permițând companiei să tranzacționeze în mod public, fără a trebui să facă obiectul unor dezvăluiri financiare tradiționale asociate cu listarea la bursă.

Galaxy Digital, banca comercială de tip criptocurrency – pe care Novogratz speră să o facă „Goldman Sachs of Crypto” – va avea un model de afaceri de patru ori, potrivit declarațiilor publice făcute de firmă.

Banca va deschide un birou de tranzacționare pentru criptă și va încerca inițial să valorifice oportunitățile de arbitraj transfrontalier. De asemenea, va investi în startup-uri de tip blockchain și ICO, la fel cum intenționa Novogratz să facă prin intermediul fondului său de hedging fondat în prezent. În cele din urmă, va oferi servicii de consultanță și managementul activelor clienților bogați.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.