Huawei Smartphone vor avea Portofele Bitcoin

Huawei Technologies, cunoscută pentru smartphone-urile sale Huawei, a anunțat că utilizatorii care utilizează telefoanele mobile Huawei vor putea descărca portofelele Bitcoin. În plus față de acest portofel Bitcoin va fi pre-instalat pe versiunile mai noi ale telefoanelor Huawei.

Huawei Technologies este o companie chineză renumită pentru rețele, echipamente și servicii de telecomunicații pe care le oferă. Cu cele mai recente anunțuri despre portofelele Bitcoins care pot fi descărcate de pe telefoanele mobile, acestea se ridică la cererea lor printre entuziaștii Bitcoin.

Acest anunț va duce în continuare Bitcoin pe calea principală!

Aplicația va fi portofelul Bitcoin al BTC.com. BTC.com este deținută de Bitmain Technologies, care este o forță dominantă în domeniul producției de echipamente miniere, controlând, de asemenea, cea mai mare piscină minieră din lume pentru Bitcoin.

Potrivit lui Alejandro de la Torre, care este vicepreședinte al operațiunilor de afaceri la BTC.com, aceasta va fi prima aplicație monetară digitală oferită pe dispozitivele Huawei.

El a continuat să spună celor de la Bloomberg: „Este o bună ocazie să intrăm pe piața chineză. Utilizarea plăților fără numerar cu aplicații este foarte mare, iar sistemul bancar tradițional lipsește, așa că există un caz bun de utilizare a plăților criptate pentru a crește acolo. ”

În prezent, China a blocat o mare parte a lumii digitale, inclusiv Google Play Store Android și unele dintre App Store-ul Apple. Cu toate acestea, unii chinezi păstrează criptocuritate.

Huawei a dominat piața chineză atunci când vine vorba de telefoanele mobile, cu o cotă de 20,4%, anul trecut, anul 2017. De aceea, vicepreședintele Huawei, Jaime Gonzalo, consideră că Huawei poate spori prezența pe piața chineză cu criptocurrency fiind adoptat în mobil telefoane.

„Din poziția noastră de lider în China, vârful spearului de plăți mobile, ne așteptăm să vedem în scurt timp o creștere masivă a obiceiurilor globale de adopție a cryptocurrencies„, a spus Gonzalo.

Huawei este prietenos cu Blockchain, cu multe inițiative diferite. De exemplu, luna trecuta, Huawei a anuntat si lansarea unei platforme de tip Blockchain-as-a-service (BaaS) care se va concentra pe dezvoltarea de contracte inteligente.

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.