De unde cumperi bitcoin la pret bun si fara verificare

In aceste zile toată lumea dorește sa cumpere Bitcoin dupa ce a urcat de la 8200$ la 18000$ cat este acum, plus acoperirea media care o primește de ceva timp.
Problema cea mai mare pentru majoritatea celor care doresc sa cumpere Btc, este ca nu stiu de unde, sau daca găsesc un serviciu care in general este un exchange, ii poate ajunge si cu 60% mai putini btc fata decat a cumparat.

Sunt foarte multe site-uri care vand #Bitcoin si trebuie sa acordati mare atentie la conversie, daca este valid, ce spun alti useri despre acestia online, daca platesc taxele de procesare a tranzacției BTC si multe altele.

Mai jos va recomand cate surse de unde puteti cumpara Bitcoin la un pret bun, rapid si fara sutele de verificari a identitatii, care stim cu totii ca necesita mult timp, iar pretul care este acum, nu-l vei mai avea peste 2-7 zile.

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

Personal nu recomand sa cumparati BTC de la sisteme de exchange nici sa detineti wallet la aceste site-uri.
1. pentru ca nu aveti control total la wallet si exista risc mare sa`l suspende.
2. conversia din Euro/Dolar in Bitcoin este foarte proasta si pe langa taxele de procesare a platii cu cardul + taxa taxa de procesare a tranzactiei Bitcoin, o sa va ajunga in wallet-ul vostru cu 60% mai putin decat ati cumparat. Adica daca cumparati Bitcoin de 100$, platiti taxe de procesare a cardului de aproximativ 5-15$ + taxa de procesare a tranzactiei BTC, in wallet va ajunge BTC in valoare de 50-60$.

1. blockchain.info
Va permite sa faceti un wallet si apoi puteti cumpara direct din cont in limita a 300$, apoi trebuie sa executati precesul de verificare.
Are o conversie foarte buna si e posibil ca BTC ajunsi in contul vostru sa valoreze mai mult fata de cat ati platit.
https://blockchain.info/ro/wallet/#/signup

2. coinify.com
Este acelasi operator folosit de blockchain.info pentru cumparare si vanzare de Bitcoin, doar ca aici limita este mult mai mare si chiar primesti o conversie mai buna. Personal am cumparat de 2200$ si nu mi-a cerut verificare, iar BTC au fost confirmati in 10 minute.
https://app.coinify.com/#/register

3. Bitcoin.com
Nu cere verificare, conversia este acceptabila, costul la procesarea platii este de 15% sau minim 5% + 10$. Va permite sa faceti wallet pentru BTC si BCC.
https://buy.bitcoin.com/

Pretul oficial Bitcoin il gasiti aici
http://preev.com/

Evolutia monezilor virtuale le puteti vedea aici

https://coinmarketcap.com/

Utilizati informatiile de mai sus pe propria raspundere, iar Monezi Virtuale nu poate fi tras la raspundere pentru eventuale probleme.

Portofel Bitcoin

De retinut:
Exista un #virus care este transmis prin mai multe metode, special pentru monezi virtuale. Atunci cand faceti copy la o adresa bitcoin sau o alta moneda virtuala, virusul schimba adresa la paste si in loc sa trimiteti BTC la adresa voastra, veti trimite la hacker. De asta recomand sa verificati bine daca adresa care ati dat paste, corespunde cu cea din contul vostru.
Sunt cazuri online unde useri au pierdut mii de euro cu acest virus. La tranzactiile BTc si alte monezi virtuale, nu se poate realiza refund, sau recuperare.

Cum poti să investesti în Bitcoin Fără a cumpăra efectiv Bitcoin

Daca aveti intrebari postati mai jos si voi incerca sa va sfatuiesc cum pot mai bine.

Alte surse de unde puteti cumpara Bitcoin si alte monezi virtuale:

localbitcoins

changelly

coinbase

anycoin

Comments (2)

  1. Dan Atanasoaie sept. 23, 2018
    • monezivirtuale sept. 23, 2018

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.