Cum vă pot profita de nebunia Bitcoin

Chiar acum, este practic imposibil să mergi câteva zile fără a auzi despre cea mai recentă nebunie despre Bitcoin. Am auzit despre modul în care Bitcoin sau Litecoin se lovesc de noi maxime (sau minime), iar tu trebuie să te gândești și la cum să iti umpli buzunarul cu criptocurrency.

Să trecem peste câteva dintre cele mai cunoscute și de încredere modalități de a face bani cu bitcoin:

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

1. Investiția în Cryptocurrencies

Prima opțiune este să cumpărați monede sau să investiți în monede. Există exchange diferite care vă vor permite să cumpărați monede pentru a păstra în portofel. Una dintre cele mai populare burse este Coinbase. Coinbase oferă o interfață de utilizator super curată și este una dintre cele mai bune modalități de a începe dacă nu aveți experiență anterioară în criptocuritate. Cu toate acestea, ele nu acceptă pe toată lumea și, desigur, există un risc imens în a deține un portofel dacă nu știți cum să-l asigurați în mod corect.

Din fericire, nu trebuie să cumpărați și să dețineți Bitcoin pentru a investi în el și pentru a profita de acesta. Există diverse site-uri care oferă instrumente financiare care vă permit să investiți în Bitcoin cu CFD-uri și ETF-uri, astfel încât să nu dețineți banii, ci să tranzacționați futures pe prețul indexului.

Practic, plătiți rata de piață pentru monedă și apoi țineți-o până când sunteți gata să vindeți. Speranța, desigur, este că prețul crește, iar din moment ce bitcoinul este limitat în aprovizionare, iar producția este strict reglementată prin algoritmi înșiși, Bitcoin are numeroase considerente antiinflaționiste pe care le-a construit. Aceasta înseamnă că bitcoinul ar trebui să câștige în timp.

Cu toate acestea, ca și în cazul oricăror investiții, trebuie să fii atent. Prețurile Cryptocurrency pot fluctua sălbatic!

Asigurați-vă că tranzacționați numai cu un broker de investiții de renume, sau dacă alegeți să cumpărați de la un schimb care vă face backup în portofelul dvs. digital. De asemenea, acordați atenție vânzării monedelor atunci când simțiți că profitul dvs. a fost atins.

Portofel Bitcoin

2. Acceptați plati în criptocurrency

Un alt mod de a face bani cu criptocurrencies este de a le accepta ca plata. Dacă aveți o afacere în care vindeți produse sau servicii, puteți accepta plata în criptocurrency la alegere. Aveți nevoie de un portofel digital și de a lucra cu oameni care sunt dispuși să plătească în criptocurrency.

Cu puțină cercetare, puteți găsi clienți sau clienți care utilizează criptocurrencies și sunt dispuși să vă plătească prin transferul monedei prin blockchain. Va trebui să puteți calcula o estimare aproximativă a costului unui serviciu, în funcție de valoarea monedei. De exemplu, unele dintre serviciile dvs. pot costa o pătrime sau o treime dintr-un Bitcoin, sau ați putea cere trei sau patru ETH dacă ați fi plătit în Ethereum. Ideea este să aveți un simț al modului în care produsele și serviciile dvs. se transformă în criptocurrency aleasă de dvs.

După ce primiți plata, puteți să-l utilizați fie pentru a plăti altor persoane pentru ceva, fie pentru a le menține, până când acestea cresc în valoare. Dacă valoarea monedei urcă, ați putea vedea un profit solid prin vânzarea pentru dolari SUA la o dată ulterioară.

Cum poti să investesti în Bitcoin Fără a cumpăra efectiv Bitcoin

3. Mineaza propriile monede criptocurrency

În cele din urmă, este posibil să minezi propriile monedele criptocurrency. Cu toate acestea, noi nu suntem în zilele în care ați putea folosi doar computerul de acasă pentru a mina Bitcoin. Astăzi, cu atât de mulți mineri care lucrează cu platformele lor, poate fi dificil dacă vrei să câștigi bani cu criptocuritate prin miniere.

Trebuie să investiți în plăcile grafice și setarea potrivită pentru cea mai bună șansă. Trebuie să știți cum să construiți un computer. Odată ce ați instalat-o, veți folosi mai multă energie electrică. Unele monede ar putea fi mai rapide decât alții. De exemplu, ați putea avea mai mult noroc Litecoin than Bitcoin. Cu toate acestea, Litecoin nu vinde pentru atât de mult. Ați putea și ceva de genul lui Monero. Puteți obține mult mai repede, dar atunci trebuie să le puteți vinde pe burse. S-ar putea să nu existe suficientă cerere pentru a vă vinde toate monedele dacă ai ceva mai puțin popular.

Indiferent de metoda pe care o utilizați pentru a face bani cu criptocuritate, trebuie să fiți conștienți de condițiile pieței. Dacă o monedă scade în valoare, va trebui să așteptați până când va crește din nou pentru a vinde – sau ar putea fi o monedă care nu se scutură și apoi pierderile dvs. sunt permanente. Asigurați-vă că înțelegeți riscurile înainte de a începe.

Bitcoinul ar putea declansa o criză mondială de proporții?

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.