Cum poti să investesti în Bitcoin Fără a cumpăra efectiv Bitcoin

Astăzi, vom vorbi despre ceva ce mă întreabă destul de mult. Întrebarea este: „Trebuie să dețin bitcoin pentru a profita de moneda digitală?” Pentru a răspunde la această întrebare, să ne uităm la cele 3 căi prin care puteți avea Bitcoin:

1. Bitcoin Mining

 

Bitcoin Mining este o durere totală de cap si orice altceva iti mai vine in minte. Cel puțin, aveți nevoie de software specializat, un echipament hardware sofisticat pentru a mina și o cantitate considerabilă de energie electrică pentru alimentarea întregului lucru. În 2007, se putea mina Bitcoin cu laptopul. În zilele noastre, acest lucru nu este posibil, deoarece Bitcoin este proiectat într-un mod în care Bitcoin Mining devine din ce în ce mai dificil cu timpul.

 

2. Cumpărați Bitcoin direct dintr-un exhange

 

Când cumpărați criptocuritate, cumpărați bunul însuși și apoi păstrați-l într-un cripto-portofel special. Ai putea face asta găsind pe cineva care dorește să tranzacționeze bani pentru Bitcoins, decat sa te întâlnești cu străini în locuri de parcare. Și dacă desfășurați o afacere, puteți accepta Bitcoin ca plată pentru bunuri sau servicii.

Pentru moment, cea mai populară modalitate de a achiziționa Bitcoins rămâne un schimb ca Coinbase sau CEX. Există, totuși, câteva obstacole și probleme cu toate schimburile de criptocurențe:

Obținerea unui cont durează în general câteva zile, deoarece vă veți alătura unei coade de persoane care așteaptă aprobarea manuală. Procesul poate fi, de asemenea, mai degrabă invaziv. Schimburile importante necesită o bună identificare și informații financiare sensibile pentru a stabili și a finanța un cont. (Schimburile care sunt înregistrate de autoritățile de reglementare sunt necesare pentru a vă verifica identitatea înainte de a face afaceri cu dvs., pentru a vă proteja împotriva fraudei și a spălării banilor.) Și există riscul de a furniza informații personale și financiare oricărei entități, în special online.
Ca noul deținător de cont, probabil veți fi limitat la un depozit de câteva sute de dolari pe săptămână
Finanțarea și retragerile implică, în general, comisioane, în timp ce unele schimburi mari acceptă și transferuri bancare – ceea ce poate dura câteva zile.

Fără infrastructura construită de-a lungul anilor de afaceri, aceste companii tinere pot să încetinească cu ușurință soluționarea problemelor legate de serviciul clienți. Chiar și Coinbase, cea mai cunoscută platformă, se luptă să țină pasul cu cererea. Există întreruperi frecvente care pot face dificilă sau imposibilă cumpărarea – și, poate, mai frustrant, vindeți.
Nu există lipsă de clienți, investitori și speculatori cu povestiri despre coșmar. Deci, la fel ca și în cazul criptocurrencyului: faceți niște cercetări!

3. Bitcoin de tranzacționare a derivatelor

 

Au fost suficiente hacking-uri și alte povești de groază, cum ar fi Bitcoin care pur și simplu dispărând din wallet-uri. Deci, pot înțelege cu certitudine de ce un investitor ar dori să profite de tendințele în Bitcoin, fără a deține în realitate cripto-moneda.

Speculând în privința valorii sale, fără a deține vreodată Bitcoin, este modul în care funcționează pariurile și CFD-urile.

Când plasați un pariu împrăștiat, speculați dacă o piață va crește sau va scădea prețul. Un CFD, între timp, vă permite să tranzacționați un contract bazat pe prețuri pe piața de bază. Când împărțiți CFD-uri de pariuri sau de tranzacționare, speculați dacă piața aleasă va crește sau va scădea în valoare. Prețurile sunt cotate în monedele tradiționale și niciodată nu vă asumați dreptul de proprietate asupra criptocurrencyului în sine.

CFD-urile și pariurile răspândite sunt produse cu efect de levier, permițându-vă să deschideți o poziție cu o fracțiune din întreaga valoare a tranzacției. Cu alte cuvinte, ați putea obține o expunere mare la o piață financiară, în timp ce legați doar o sumă relativ mică de capital. Amintiți-vă că în timp ce acest lucru vă poate mări profiturile, acesta poate avea același efect asupra pierderilor dvs.

De asemenea, pentru că nu este nevoie să vă ocupați de un schimb, ați putea fi înființat și gata să tranzacționați Bitcoin mult mai rapid.

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

Portofel Bitcoin

Ce este BitCoin, cum a apărut și cum funcționează

Bitcoinul ar putea declansa o criză mondială de proporții?

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.