Bitcoin se prăbușește de două luni, după ce hackerii au furat 30% din monedele unui exchange din Coreea de Sud

Hoții se presupune că au furat monede virtuale in valoare aproximativa de peste 40 milioane de dolari, inclusiv Pundi X, Aston și NPER care a fost scos din Coinrail în weekend.

 

Hack-ul raportat este cel mai mare furt criptocurrency din istoria țării.

 

Coinrail a declarat că 30% din monedele sale au fost furate, restul de 70% din monedele sale mutate într-un Cold Wallet mai sigur, care poate transfera monedele într-o platformă care nu este conectată la internet.

Ei nu au dezvăluit valoarea furtului, însă Yonhap News a citat surse din industrie care au susținut că hackerii au furat o monedă de 40 de milioane de dolari.

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

Anuntul a trimis Bitcoin in cadere libera de la 7.500 de dolari  inainte de weekend la $ 6,525.43  astazi – in timp ce alte monede digitale, de asemenea, a inregistrat pierderi mari.

Coinrail, care a fost lansat în septembrie și este acum cel de-al șaptelea cel mai mare schimb valutar de criptografie în țară prin volum de tranzacționare, a suspendat temporar tranzacționarea.

 

Coinrail a spus: „Saptezeci la suta din totalul rezervelor de monede si de simboluri au fost confirmate pentru a fi stocate in conditii de siguranta si mutate intr-un portofel rece [nu este conectat la internet].

„Două treimi din criptocuritățile furate au fost retrase sau înghețate în parteneriat cu bursele și monedele asociate.

Criptocurrency este extrem de populară în Coreea de Sud, care găzduiește una dintre cele mai aglomerate schimburi de monede virtuale, Bithumb.

Portofel Bitcoin

Coreea de Sud a câștigat mai mult de zece la sută din tranzacțiile din Bitcoin pentru cea mai mare parte a celei de-a doua jumătăți a anului 2017 și a fost moneda unică pentru tranzacțiile din Ethereum până la sfârșitul anului.

Bitcoin ar putea ajunge la o cotație de 1 milion de dolari

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.