Bitcoin ar putea ajunge la o cotație de 1 milion de dolari

Omul de afaceri Chamath Palihapitiya, unul dintre adepții înfocați ai bitcoin, a vorbit despre aprecierea dramatică a criptomonedei de săptămâna trecută, care a fost asemănată cu un tren fără frâne, în cadrul emisiunii Squawk Box de pe CNBC.

 

În următorii doi sau trei ani, cotația bitcoin va ajunge la 100.000 de dolari, iar în următorii douăzeci de ani, ar putea crește la 1 milion de dolari, este de părere șeful Social Capital, Chamath Palihapitiya.

Chamath Palihapitiya a spus că el și doi priteni de-ai lui au deținut, la un moment dat, în 2013, 5% din întregul pachet de acțiuni al bitcoin.

O prăbuşire a criptomonedelor nici nu e greu de imaginat

„Acesta este acum un joc de încredere. Nu există altă utilitate. Este un fenomen fantastic și un depozit de valoare împotriva regimurilor autocratice și a infrastructurii bancare, despre care știm că sunt corosive modului în care lumea trebuie să funcționeze corect”, a afirmat șeful Social Capital.

Cum pot sa-mi securizez portofelul Bitcoin?

„Băncile centrale nu pot emite (doar ele – n.r.) monede la nesfârșit”, a adăugat Palihapitiya.

#Bitcoin a depăşit pentru prima oară, vineri, 8 decembrie, nivelul de 17.000 de dolari pe BTC, iar cererea uriaşă a dus la blocarea uneia dintre cele mai mari platforme de tranzacţionare, cu doar câteva zile înainte de începerea tranzacţiilor cu contracte futures pentru moneda virtuală în Statele Unite.

Portofel Bitcoin

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.