Pretul Bytecoin a explodat dupa listarea pe Binance

Bytecoin a câștigat mai mult de 100% în ultimele 24 de ore  si volumul tranzacțiilor este peste 120% dupa listarea pe Binance. Pe măsură ce comercianții conduc un val ascendent Aparent si  nu există nimic care să dea semen la un pret foarte mare.

Criptocurrency a câștigat mai mult de 100% în ultimele 24 de ore
Bytecoin Price sa dublat de la listarea Binance
Volumul tranzacțiilor este de peste 120%, pe măsură ce comercianții conduc valul ascendent
Aparent, nu există nimic care să ofere o criptocurrency un impuls mai mare decât o listă la un schimb major. Cu câteva ore în urmă, cel de-al doilea cel mai mare schimb valutar din lume, prin volumul schimburilor comerciale, a anunțat că a enumerat moneda Bytecoin relativ obscură.

Anunțul a avut efect imediat deoarece prețul a crescut cu peste 100% în doar câteva ore. Site-ul de analiză al coinmarketcap.com a raportat că BCN a crescut de la 0,007 până la 0,0015 USD.

 

Următoarele perechi  BCN vor fi acum disponibile pe Binance:

BCN / BNB
BCN / BTC
BCN / ETH

Bytecoin este o criptocurrency deschisă, privată și netractabilă care a început în 2012. Este prima monedă care a implementat tehnologia CryptoNote ca un aspect implicit pentru a construi un proiect.

Principalul lucru care separă Bytecoin de cele mai multe monede este anonimatul total – imediat ce tranzacția apare într-un bloc de blocuri, adresa dvs. nu poate fi văzută de nimeni.

ByteCoin primește Major Boost de la Binance Listing

Listarea pe Binance a determinat acest altcoin să devină lider în top 15, prin capitalizarea pieței, în care a uzurpat alte companii de popularitate cum ar fi OmiseGo, Zcash și Verge. La momentul scrierii, BCN a fost pe locul 15, cu o marjă de piață de 1,7 miliarde de dolari.

 

Comments (No)

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.