Oferim o gamă de opțiuni de publicitate pentru afacerea dvs. Crypto în fața a mii de oameni în fiecare zi. Monezivirtuale se diferențiază de alte bloguri tipice de știri cripto-științifice, specializându-se în scrierea de recenzii aprofundate despre companii, ghiduri pentru începători și alte articole conexe care au contribuit la propulsarea site-ului către mii de adepți pe social media și mii de vizitatori unici pe zi într-un  timp foarte scurt.

 

Press Release

Puteți trimite comunicatul dvs. de presă pe care l-ați scris și îl vom posta pe site împreună cu link-uri înapoi la site-ul dvs., profiluri media sociale și orice alte linkuri din cadrul acestuia. Acesta va fi postat în 24-48 de ore și va fi promovat pe conturile Twitter, Facebook, Google Plus si incluse în buletinul nostru de știri.

Cost: 99 Euro

Include 10% paid boost pe Facebook.

 

Sponsored Post

Dacă doriți să redactăm o revizuire aprofundată sau ghid pentru produsul dvs. sau despre compania dvs., vă oferim acest serviciu în termen de 48 – 120 de ore. Acesta va fi postat în 24-48 de ore de la primirea acceptului și va fi promovat pe conturile Twitter, Facebook, Google Plus si inclus în buletinul nostru de știri. Vom  promova  postare pe grupurile specializate de Cryptocurrency pe Facebook  ale căror membri suntem bine stabiliți.

  • Articol scris de noi – Cost 349 Euro
  • Articol scris de client –  Cost 200 Euro
  • Articol scris de client si tradus in Limba Romana de catre noi – Cost 250 Euro

Include 10% paid boost pe Facebook.

Include 10% paid boost pe Adword.

 

Banner Advertising

Oferim 4 spatii pentru publicitate:

  • Header Ad care va aparea sub meniu. Marime  – Responsive sau marime fixa 728x90px – Cost 300 Euro pe luna
  • Below Post Title care apare sub titlul la articol. Marime – Responsive sau marime fixa 750x100px – Cost – 500 euro pe luna
  • Below Post Content care apare la final de articol. Marime – Responsive sau marime fixa 750x100px – Cost – 400 euro pe luna
  • Sidebar care apare in partea dreapta pe site. Sunt disponibile 3 bannere cu o marime de 300x200px. – Cost – 100 euro per banner.

 

Payment

Plățile sunt acceptate în Bitcoin, Eth, XMR.

Ne puteti contact pe Facebook – https://www.facebook.com/MoneziVirtuale/